Поділитись:

У Луцьку відбудеться битва поетів

Понеділок, 03 вересня 2018, 18:52

Найпоетичніша публічна бійка відбудеться у Луцьку у суботу, 8 вересня о 15:00.

Молоді автори – учасники літературного проекту для митців-початківців "Ліхтар" – змагатимуться не на життя, а на вічну славу на "Ліхт_слемі" у сквері "Зоряний" (вулиця Лесі Українки, 24А). Про це інформує Мистецьке об'єднання "стендаЛь".

Лучан та гостей міста запрошують на незвичайну подію. Батл за участі молодих, провокативних і дуже агресивних поетів та поеток обіцяє яскраві враження. Незабутні епітети, незвичайні метафори, несподівані порівняння та неймовіно гострі читання стануть головною зброєю учасників. А їх музи нарощуватимуть м'язи у запеклій боротьбі за першість. Зустріч відбувається у межах святкування Дня міста.

"Слем – це змагання між поетами у їх артистичності. Ідейна сторона відходить на задній план, коли виходить літератор і декламує свою творчість, крім слів використовуючи власні емоції та жести. Західна поезія вже багато років переживає такий формат заходів. В Україні вони також були певний час популярними, проте кілька років про український слем не було чути. Цього року "двіж" відроджується, тому Луцьк також повинен бути причетним. Слем – чудова нагода показати себе молодим поетам.
Вони обов′язково покажуть шоу", – пояснює організатор заходу, куратор проекту "Ліхтар", поет Рту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК СВЯТКУВАТИМУТЬ ДЕНЬ МІСТА ЛУЦЬКА: ПРОГРАМА

Надрукувати
мітки:
коментарів