Поділитись:

Приємно, що журналісти визнають свої помилки, – Андрій Покровський

Четвер, 06 вересня 2018, 17:39

Редакція bihus.info вибачилася за некоректну інформацію щодо того, що Андрій Покровський потрапив у матеріал "На золотих пісках: топ-10 найдорожчих відпочинків чиновників". А також внесла у цю статтю відповідні зміни.

Відповідь редакції опублікували на онлайн-платформі депутата у Facebook.

"Журналістам надіслали лист із проханням виправити некоректну інформацію та вказати, що я їздив за кордон у справах, а не відпочивати. Дякую редакції bihus.info, яка оперативно надіслала відповідь, внесла роз'яснення у матеріал, а також вибачилася за вказані неточності у статті. Приємно, що журналісти визнають свої помилки!" - зауважив Андрій Покровський на сторінці у Facebook.

Нагадаємо: бізнесмен у день публікації матеріалу відреагував на неї та зауважив, що ніколи не перебував і не перебуває на державній службі чи службі в органах місцевого самоврядування та не є чиновником. Також він не отримує жодних коштів з державного бюджету чи місцевих бюджетів.

"Ті кошти, які вказані у декларації як витрати на готель, є нічим іншим, як витрати, які були здійснені під час моїх робочих поїздок, і не є витратами на відпочинок. Хочу зазначити, що, на відміну від багатьох публічних службовців, я нічого не приховую та чесно декларую усе, як цього вимагає закон" – додав Андрій Покровський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "У ПОГОНІ ЗА СЕНСАЦІЄЮ НЕ ВАРТО ЗВОДИТИ НАКЛЕПИ", – АНДРІЙ ПОКРОВСЬКИЙ

Надрукувати
мітки:
коментарів