Поділитись:

Першокурсників СНУ посвятили у студенти (ФОТОРЕПОРТАЖ)

П'ятниця, 07 вересня 2018, 14:15

Студенти-першокурсники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 7 вересня урочисто прийняли присягу. У мантіях та зі святковим настроєм слухачі вузу після благословення та вітального слова рушили від головного корпусу колоною до стадіону "Спортивне ядро", що на вулиці Шопена.

Ректор вишу Ігор Коцан зауважив, що нині в вузі навчається загалом 10,5 тисяч студентів. Були роки, коли кількість слухачів сягала 17 тисяч. Однак амбітною метою є 50 тисяч студентів, зазначив у вітальному слові ректор. Нині в СНУ навчають 91 спеціальності 70 напрямків освіти, а цього року відкрили 8 нових спеціальностей для бакалаврів та 5 – для магістрів.

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко, який був присутній на посвяті, зазначив, що дивлячись на таку молодь, йому й самому захотілося сісти за парту. Однак, додав, немає уже часу для цього.

Цьогоріч до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки зараховано 2887 студентів. З них 1679 осіб – для здобуття освітнього ступеня "Бакалавр" (1379 на денну та 300 –заочну форму навчання) та 1208 вступників ‒ для здобуття освітнього ступеня "Магістр".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТАНЦЮЮЧИЙ РЕКТОР ТА КОПТЕР З "МОТИВАШКАМИ": ЯК В ЛНТУ ВІДБУЛАСЯ ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів