Поділитись:

У Львові лучанина вигнали з гуртожитку через правду про умови проживання (відео)

Неділя, 09 вересня 2018, 11:01
У Львові лучанина вигнали з гуртожитку через правду про умови проживання  (відео)

Студент із Луцька Михайло Хвень, який цьогоріч вступив у Львівський коледж будівництва, архітектури та дизайну, розповів журналістам, в яких умовах йому доведеться жити в гуртожитку.

Коли ж він повернувся до Луцька, студенту повідомили, що у Львові йому ніде жити. У гуртожиток його не поселять, хоча батьки за проживання вже заплатили. Відтак хлопцеві довелося проситися на нічліг до знайомих, – йдеться у сюжеті програми "Очі".

"Після сюжету на ISTV і на "Першому Західному" почалося цькування і тиск. Першого числа комендант одразу привіз договір і заяву, дитині віддав, сказав, що ми тобі заперечуємо в поселенні", – розповів батько Михайла Павло Хвень.

Комендант порадив батькам ще раз поговорити із директором, тільки цього разу не стан гуртожитку критикувати, а себе. Однак навіть при бажанні це зробити неможливо.

Зі слів батька, директор слухавку не піднімає, відтак речі студента досі ночують у гуртожитку.

При спробі дізнатися деталі на вході в гуртожиток журналістам перешкоджали у діяльності. Через це викликали поліцію. Згодом таки журналістів в гуртожиток впустили.

Ще одна студентка коледжу розповіла, що комендант поводиться зверхньо не лише з батьком Михайла Хвеня, а зі всіма студентами, а ще практикує переселяти мешканців з кімнати щойно вони зробили там ремонт.

Директор коледжу ані для журналістів, ані для студентів, ані для батьків часу так і не знайшов.

Детальніше – в сюжеті

Надрукувати
мітки:
коментарів