Поділитись:

"Припиняти розмова": якою була "Ніч у Луцькому замку 2018" з ONUKA (фото)

Неділя, 09 вересня 2018, 15:00

"Ніч у Луцькому замку-2018" була мінливою, однак зібрала на території замку лучан, які захотіли послухати оркестр, подивитися на балет та, звичайно ж, запалити під ONUKA.

Цьогорічне дійство стартувало у ніч з 8 на 9 вересня, у День міста, о 21:00 годині. Треба зауважити, що вартість квитків до 31 серпня становила 400 гривень, з 1 по 7 вересня – 500 гривень, а вчора, у день проведення заходу, охочі заплатили 600 гривень.

Захід розпочав церемоніал "Вогонь Луцького замку", а згодом стартували гостини у княжому граді. Опісля вітальних слів та представлень гостей із міст Волинської області, інших областей України та сусідніх країн гостей "Ночі у Луцькому замку" дощ змусив дістати парасольки.

Отож, слухати королівський оркестр HarmoniaNobile довелося в капюшонах та дощовиках (так, були передбачливі люди). Варто зауважити, що на території замку були місця продажу їжі та напоїв. Й атмосферне поїдання круасанів на фоні з музикою, яку виконує королівський оркестр, – дуже навіть цікаве заняття.

Квартет тенорів TenorsBelcanto дивував глядачів своїм виконанням композицій, балерини Paquita гармонійно вражали витонченістю та пластичністю, а ще один оркестр LUMOS Orchestra виконував композиції із відомих серіалів та фільмів.

Тим часом лучани фотографувалися біля фотозон, прогулювалися замком та відвідували театралізовані екскурсії.

А перформанс "Світло ночі" зібрав біля себе тих, хто, певно, змерз найбільше. Вогняні язики, літаючі комети, віяла та палаючі конструкції – те, чим вражали лучан. Однак, зі слів відвідувачів арт-фестивалю, кольорові димові шашки були зайвими, бо ядучий дим йшов прямо на публіку та дітей.

Врятувати ситуацію вдалося проекційному шоу "Вартові часу", яке перетворювало замок Любарта у дерев'яне колесо, малювало на ньому природу, ікони та дзвони. А після побаченої світлової арт-інсталяції лучани зібралися під самою сценою, аби відірватися під хіти гурту ONUKA.

Солістка гурту Ната Жижченко привітала присутніх з Днем міста та зізналася, що її батько також із Луцька, чим подивувала відвідувачів арт-фестивалю. До слова, чимало лучан не дочекалися виступу гурту. Однак ті, хто лишився, були задоволені виконанням таких відомих композицій, як-от ANIMAL, Vidlik, Around Me, Svitanok та інші.

Близько 3:30 "Ніч у Луцькому замку-2018" завершилася.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "ЛУЦЬК – НАЙКРАЩИЙ!" ЯК СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА В ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів