Поділитись:

Vox populi. Чоловіки в декреті: чи готові до цього волиняни

Неділя, 16 вересня 2018, 20:00

В Україні офіційної дати святкування Дня батька немає. Однак прийнято відзначати татусин день у третю неділю вересня. Цьогоріч – це 16 вересня.

Напередодні ІА "Конкурент" поцікавилося у чоловіків, чи пішли б вони у декретну відпустку, а в жінок – чи відпустили б. Ось що нам відповіли.

Назар:

"Пішов би. Якщо жінка самодостатня і має хорошу кар′єру, то чому її заважати у цьому. Якби, до прикладу, в мене нічого не виходило. Усе залежить від обставин. Якщо це б не зашкодило нашій сім′ї, а навпаки пішло б на користь, то чому б ні".

Влад:

"Пішов би. Адже це спільна дитина, жінці теж треба відпочивати. Тому я думаю, що це добре і правильно. Чоловіків треба задіювати. Я б і на три роки пішов. Тільки ж це все залежить від фінансового становища, адже коли чоловік більше заробляє, то краще, аби жінка залишилася в декреті. А якщо навпаки, то вперед, татки!"

Юрій:

"В мене "Хата на тата" був проект, піврічний. То мусив справлятися. Але на три роки піти я не погодився б".

Оля

"А я б хотіла, щоб чоловік пішов в декретну відпустку, я йому багато роботи надавал б. Всі домашні обов′язки переклала б на нього.

Іванка:

"Ні. Знаючи свого чоловіка, я б не хотіла. А от на роботу хотіла б вийти. Просто йде фінансова скрута, коли сидиш в декреті. Адже 860 гривень для дитини і мами – це не гроші".

Юля:

"Чоловік не проти, але я б не хотіла. Я сама із задоволенням сиджу в декреті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО ВІДОМІ ВОЛИНСЬКІ ТАТИ ЗАБОРОНЯЮТЬ РОБИТИ СВОЇМ ДІТЯМ

Надрукувати
мітки:
коментарів