Поділитись:

Політолог розповів, що означають зміни у волинській "Солідарності"

П'ятниця, 14 вересня 2018, 19:00

Голова центру Політичного аналізу та виборчого консалтингу та політолог Михайло Наход розповів "Конкуренту", що ж означатиме для Луцька та Волині зміна голови Волинської обласної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Так, під час партійної конференції 14 вересня головою волинської "Солідарності" став Іван Мирка, а його заступником обрали екс-заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка.

"Логічно, що напередодні президентської кампанії і загалом національних виборів у політичній партії відбуваються зміни. Стоять нові задачі, тому й приходять нові люди. Обрання Івана Мирки відверто здивувало тому, що, попри те, що він мав певний політичний досвід, все ж таки більше асоціювався з бізнесом, громадським середовищем, а потім – владою", – прокоментував Михайло Наход.

Та додав, що досвід роботи, набутий на адміністративній посаді у Волинській обласній адміністрації, спонукав Мирку до політичної діяльності і до того, щоб прийняти пропозицію очолити обласну організацію партії.

"Для партії це позитивно – вливання "нової крові", людей, можна сказати, з-поза меж цієї політичної сили", – зауважив політолог.

Щодо обрання Сергія Григоренка заступником, зі слів Михайла Находа, це говорить про те, що обласна організація більше зверне увагу на діяльність у Луцьку, де суттєвий вплив має інша політична сила.

"Очевидно, що саме у Луцьку треба посилювати позиції, якщо партія хоче вийти на серйозні позиції на майбутніх місцевих виборах. І те, що в раді обласної організації партії зараз буде троє екс-заступників попереднього Луцького міського голови – покійного Миколи Романюка, підтверджує, що партія буде динамічніше розвиватися саме з обласного центру", – переконаний політолог.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів