Поділитись:

Лучанка півроку живе без світла, але платить за нього

Вівторок, 18 вересня 2018, 09:16

82-річна лучанка вже більш ніж півроку живе без електроенергії, однак лічильник постійно накручує кіловат-години, а вона їх оплачує.

Про це пише інтернет-видання Волинь24.

Як йдеться у повідомленні, у квартирі, в якій бабуся проживає вже близько 50 років, такі проблеми з електрикою почалися на початку весни 2018 року. Сама жінка пов'язує це із під'єднанням інтернету до сусідніх квартир. Однак журналісти жодного підтвердження цьому так і не знайшли.



Упродовж всього цього часу старенька зверталася до різних інстанцій, проте належної допомоги так і не отримала. Жінка в розпачі.

"Прийдуть, покрутять пробку, візьмуть 50-100 гривень і підуть", – розповідає пані Лідія.

Власниця квартири вже втомилася від безрезультатних візитів місцевих "геніїв-електриків", на яких за півроку пішло вже дві її пенсії (близько 3 000 грн).



У понеділок, 17 вересня, за порадою знайомої написала заяву до ПрАТ "Волиньобленерго". Позаяк лічильник в будинку опломбовано, а за законом жодна інша служба, крім цієї, не має до нього доступу.

"Ми до вас приїдемо встановити причину, чому немає світла, але електриків не надаємо, потрібно шукати самостійно", – переказала жінка слова розмови з працівником "Волиньобленерго".

Пенсіонерка стверджує, що готова заплатити будь-які "розумні" гроші, аби тільки їй допомогли зробити електрику в квартирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО" – НОВИЙ ГЕНДИРЕКТОР

Надрукувати
мітки:
коментарів