Поділитись:

Врятована собака Белла не може знайти господаря через брехню (фото)

Середа, 19 вересня 2018, 13:37

Собаці Беллі, яку врятували волонтери, не можуть знайти господаря через недостовірну інформацію в ЗМІ і соцмережах. Згодом активісти навіть написали заяву в поліцію, аби та розглянула факти жорстокого поводження з твариною і покарати винного відповідно до чинного законодавства.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтерка Ірина Ільчук.

"Белла, молоденька, неймовірно кмітлива, весела, дружелюбна собака, так і не знайшла свого нового господаря. Знаєте чому? Пара телесюжетів з недостовірною інформацією і пост у Теревені про Луцьк із брехливим надписом "Шукають домівку для собаки, на корм якій в місяць необхідно 4 500 грн" вкрали у Белли шанс знайти домівку і люблячу родину", – написала вона.

Отож, волонтерка "розставляє крапки" і спростовує інформацію щодо цього.

"Так, коли Белла поступила в клініку в кризовому стані, її дійсно відгодовували спеціальним лікувальним кормом. Так, мішок коштує 3 900 грн, і його для Белли вистачить на 2 місяці. Наразі Белла здорова, активна, грайлива. Новому власнику не потрібно витрачати 4 500 грн в місяць на лікувальний корм! В ідеалі було б годувати її холістік кормом, коштує він практично так само, як і інші супер-преміум корми для собак. Так, ми не хочемо віддавати Беллу в руки, де її будуть годувати одними кашами. Тому що собака не курка. І будь-яка собака по природі своїй не створена для харчування кашами, якими у нас так люблять годувати тварин. Белла чудова! Вона стане вам прекрасним компаньйоном та другом", – зазначила волонтерка.

Дівчина закликає волинян допомогти знайти нову родину для Белли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТЕРИЛІЗАЦІЯ ТВАРИН: МІФИ, РИЗИКИ ТА ПЕРЕВАГИ (ІНТЕРВ'Ю З ВЕТЕРИНАРОМ)

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024
22 лютого 2024
21 лютого 2024