Поділитись:

Підсумки виконкому: цілодобова кава в центрі і питні меди в підвалі

Середа, 19 вересня 2018, 20:00

На засіданні луцького виконавчого комітету 19 вересня було розглянуто понад 70 питань порядку денного.

***

Передусім погодили програму соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їхніх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в м. Луцьку, на 2018-2020 роки у новій редакції.

***

Затвердили Положення та склад комісії щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про призначення грошової компенсації.

***

Затвердити зміни до фінансових планів комунальних підприємств на 2018 рік для: ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс"; ЖКП № 2; ЖКП № 3; КП "Автопарксервіс"; КП "Луцькреклама".

Зокрема, щодо "Луцькспецкомунтрансу" збільшується дохідна частина фінансового плану за рахунок обслуговування мікрорайону, у якому така послуга надавалась "М.Ж.К.". Всього на підприємстві планується ріст доходів на 8 376,9 тис. грн або на 20,5 %.

У зв'язку з коригуванням тарифу з утримання будинків та перемозі в тендері на проведення санітарного прибирання міської території, виникла необхідність в коригуванні затвердженого фінансового плану ЖКП № 2

У зв'язку з підвищенням тарифів на утримання будинку з 01.08.2018, зміною тендерних умов на санітарне прибирання міста, зменшенням матеріальних витрат тощо, вносяться зміни у фінансовий план ЖКП № 3.

У зв'язку з ненаданням послуг паркування на вул. Карпенка-Карого, 1, із закриттям судового процесу щодо розірвання договору надання послуг із евакуації автомобілів, перенесенням відкриття паркувального майданчика на вул. Кривий Вал та Привокзальному майдані, планується зменшити дохідну частину фінансового плану комунального підприємства "АвтоПаркСервіс" на 399,8 тис. грн. На аналогічну суму пропонується скоротити і витратну частину підприємства.

Враховуючи збільшення плати за розміщення рекламних засобів, надання додаткових послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу у скорочені строки спільно з департаментом ЦНАП, дохідну частину підприємства пропонується збільшити на 3 559,0 тис. грн. для КП "Луцькреклама". Збільшення витрат із оплати праці передбачено у зв'язку із збільшенням окладу директора підприємства, а також передбачено виплату матеріальної допомоги на оздоровлення працівникам підприємства. Скориговані прибутки за рік становитимуть 808,6 тис. грн.

***

Розглянувши матеріали щодо кількості класів та їх наповнюваності учнями, виконавчий комітет міської ради затвердив мережу закладів загальної середньої освіти.

***

Посвідчення для безкоштовного проїзду в автобусах на міських маршрутах на 2018 рік видали Фіалці Валяс, Мирославу Музичуку, Віктору Никифорову.

***

До складу комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників підприємств, організацій (установ, закладів), що є у міській комунальній власності, ввели двох членів громадської ради при Луцькому міському голові: Володимира Данилюка та Павла Ковальського.

***

Також затвердили перелік адрес з парканами, за якими зовсім скоро навідаються інспектори муніципальної варти.

Адреса об'єкта

Назва об'єкта

вул. Арцеулова, 9

паркани

вул. Євгена Коновальця, 12

паркани

вул. Ківерцівська, 8-10

паркани

вул. Ківерцівська, 20-22

паркани

вул. Ківерцівська, 28-30

паркани

вул. Клима Савура, 31

паркани

пр-т Президента Грушевського, 25

паркани

вул. Саперів, 19

паркани

вул. Сенатора, 3

сушилка для білизни

пр-т Соборності, 35а

паркан

пр-т Соборності, 37б

паркани

Також на Дубнівській, 113 демонтують чийсь паркан, який стоїть на землі загального користування.

Дерев'яні та металеві конструкції демонтують на вул. Карбишева 2 б, Ківерцівській, 14, Клима Савура, 31, Офіцерській, 24, Перемоги, 7, Стрілецькій, 73, Сурикова, 4.

***

Після затвердження складу журі Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу концепцію облаштування території в межах Старого міста взялися за режим роботи для луцьких закладів.

Відтак кав'ярня "Арома кава", що на вулиці Лесі Українки, працюватиме цілодобово.

Також до 23:00 погодили режим роботи кафе "Моменто", що на Київському Майдані.

***

Підприємцю Людмилі Павелко погодили розміщення літнього торговельного майданчика на вул. Лесі Українки, 54 (біля кав'ярні-кондитерської "Капучіно").

Також погодили розміщення тимчасової споруди в центральному парку і підприємцю Орисі Шереметі.

Ось "Волинському хлібокомбінату" не дозволили розміщувати торговельного павільйону для торгівлі хлібобулочними виробами на розі вул. Воїнів-Інтернаціоналістів та пр-ту Соборності.

ТзОВ "Лелія" дозволили розміщення літнього торговельного майданчика на пр-ті Перемоги, 13.

***

ГО "Федерація боксу міста Луцька" погодили оренду нежитлового приміщення на вулиці Богдана Хмельницького, 40. За площу 234,0 метра квадратних в місяць вони сплачуватимуть 4 842 гривні.

Волинській обласній організації Всеукраїнської спілки автомобілістів не погодили оренди комплексу обладнання та споруд автодрому, що на вул. Писаревського, 15. Мовляв, 230 гривень на місяць за користування площею майже гектар замало.

За гривню на місяць погодили оренду нежитлового приміщення загальною площею 36,6 кв. м., що на вул. Салтикова-Щедріна, 1, для КЗ "Луцька музична школа № 3".

За розміщення їдальні в 14-й гімназії, що на вулиці Черняховського, 8, підприємець Любомир Горбачук на місяць сплачуватиме 5 963 гривень оренди.

За оренду 16 квадратних метрів в приміщенні на проспекті Відродження ,13 підприємець Олег Хахаєв платитиме на місяць 296 гривень.

Підприємцю Оксані Семенюк погодили оренду приміщення в будівлі на вулиці Стефаника, 3 а. За місяць оренди вона сплачуватиме 103 гривні.

Волинському регіональному центру з фізичної культури і спорту інвалідів "ІНВАСПОРТ" дали дозвіл на суборенду нежитлового приміщення загальною площею 278,0 кв. м., що на вул. Федорова, 7, з підприємцем Володимиром Шпильовим. Місячна плата за суборенду становить 775 гривень.

Не одразу, але все ж таки ГО "Братство бджолярів землі Волинської Ройовий стан" погодили суборенду приміщення для підприємця Надії Печкурової. За 8,2 метри квадратних вона сплачуватиме 598 гривень на місяць.

Надрукувати
мітки:
коментарів