Поділитись:

Встановлювати нові теплові пункти в Луцьку зголосилися шість компаній (фото)

Четвер, 20 вересня 2018, 11:33

У ДКП "Луцьктепло" відбулося відкриття тендерних пропозицій першого етапу Лоту 1 "Нові теплові пункти (Індивідуальні теплові пункти в житлових будинках)".

Про це повідомляється на сайті підприємства.

Станом на 11:00 19 вересня 2018 р. ДКП "Луцьктепло" отримало шість тендерних пропозицій першого етапу від зацікавлених компаній.

Зі слів заступника голови оціночного комітету Богдана Карачевського, тендерну документацію раніше придбало десять компаній. Нині ж було отримано шість пропозицій. Ймовірно, що вони об'єднали свої зусилля для підготовки якісних комплектів документації.

Процедура розкриття тендерних пропозицій першого етапу полягає у вивченні комплектності поданих пропозицій та правильності їх оформлення. Відповідно до вимог у комплект входять англійська версія (оригінал), дві копії, версія на електронному носії та переклад. Окрім того, звертається увага на "прошнурованість" та "проштампованість" документації.

"Коробки" учасників розкривалися в порядку їх реєстрації, а саме:

  1. Консорціум "СЕМПАЛ-СКБМ-АТОН";
  2. "HERZ ARMATUREN";
  3. "DHS AMARC";
  4. СП "ТЕНЗА-Енерго-Інвест";
  5. Компанія "ENERTEX";
  6. "AXIS Industries".

Після завершення процедури розкриття та підписання протоколу Богдан Карачевський та Сергій Омельчук, заступник директора департаменту економічної політики Луцької міської ради, начальник відділу інвестиційної політики обговорили подію та висловили сподівання, що серед поданих пропозицій є та, що в найефективніший спосіб задовольнить потребу жителів Завокзального району міста в індивідуальних теплових пунктах.

Завершальним етапом процедури розкриття є остаточне оформлення протоколу та розсилка його Європейському банку реконструкції та розвитку, а також усім учасникам тендеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА ЧЕРЕЗ РЕМОНТ ТЕПЛОМЕРЕЖІ ПЕРЕКРИЮТЬ ВУЛИЦЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів