Поділитись:

"Луцьким ринкам" вкотре "згодують" гроші з міської казни

Вівторок, 25 вересня 2018, 16:00

КП "Луцькі ринки" знову дадуть 417 тисяч гривень з міського бюджету, незважаючи на те, що влада обіцяла, що воно буде прибутковим, зароблятиме кошти від діяльності міських базарів та спрямовуватиме в бюджет Луцька.

Для того, аби підприємство функціонувало, з міської казни потрібно зробити чергові витрати. Про це йшлося 25 вересня під час засідання "бюджетної" комісії.

Із суми 417 тисяч гривень 30 тисяч треба на виготовлення технічної документації із розподілу "земельних" ділянок "Центрального" та "Завокзального" ринків, 172 тисячі – на виготовлення проектно-технічної документації на підключення електромережі "Завокзального" ринку та 215 тисяч гривень – на сплату земельного податку за ділянку на вулиці Карпенка-Карого, 1.

Начальник департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова мала подати звіт до міської ради щодо залучених ними коштів. Втім досі цього не зробила.

"Як ми можемо виділяти кошти, якщо немає звіту про те, що заробляє комунальне підприємство", – здивувався депутат Павло Данильчук.

Відтак депутати вирішили, що завтра на сесії заслухають директора комунального підприємства, який має роз'яснити, що ж вони заробили за час свого існування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів