Поділитись:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Понеділок, 08 жовтня 2018, 12:30
ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Сьогодні, 8 жовтня, святкують День юриста. Що ми знаємо про представників цієї професії? Хто вони – топові юристи нашого регіону? Які їх професійні кредо та завдяки чому вони стали тими, ким є – професіоналами у своїй справі.

"Конкурент" поспілкувався із відомими юристами Волині на готовий розповісти про них своїм читачам.

Ірина Олейник:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Адвокат, керуючий партнер юридичної компанії "Аскольд", яка спеціалізується на обслуговуванні юридичних осіб, здійснюючи абонентський юридичний супровід підприємств, представництво та захист інтересів у судах в податкових, митних, господарських спорах.

Ірина – автор просвітницького проекту Школа практичної юриспруденції, спікер навчальних семінарів в рамках проекту.

Закінчила юридичний факультет Національного Університету "Острозька академія". Юридичний стаж – 17 років, з них 10 років адвокатської діяльності. Спеціалізація: податкове, митне, господарське, трудове право.

"Юристом я мріяла бути з дитинства. Головна мрія – стати адвокатом, її я реалізувала у 2008 році. Про свій вибір не пошкодувала жодного разу", - зізналася Ірина.

Професійне кредо: "Без теорії неможлива практика". І втілює вона його, реалізовуючи навчальні проекти "Аскольда".

"Вважаю, що юриспруденція – це не закостенілі традиції, а дієвість, оперативність, якість знань, відповідальність за результат та послідовність у своїх діях", - додала Ірина.

Ігор Олейник:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

10 років був начальником юридичного відділу Інвестиційної компанії "Атланта", адвокат з 2009 року, нині працює адвокатом інвестиційно-юридичної компанії "АСКОЛЬД".

Ще з дитинства мріяв стати адвокатом. Тож мрію і реалізував.

"Юриспруденція – це гарна робота", - вважає професійний адвокат.

Професійне кредо – клієнт завжди правий.

Здобув освіту у Волинському державному університеті ім. Лесі Українки. Спеціалізація – корпоративне, цивільне, господарське право. Юридичний стаж – 17 років.

Олег Антонюк:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Здобув освіту в Національній академії внутрішніх справ України. Зараз займається різними категоріями справ – цивільні, господарські, адміністративні. А в основному – кримінальні. Юридичний стаж 21 рік.

"У дитинстві мріявстати космонавтом. Жартую. Якщо чесно, то не пам'ятаю. Старший брат був військом, тож були думки також стати військовим, аби бути здібним і схожим на нього", – розповів Олег Степанович.

"Конкуренту" також розповів, що у віці 16 років, коли навчався у ліцеї, безпосередньо стикнувся з міліцією, яка його в той час приємно здивувала.

"І після того вирішив стати працівником міліції, тривалий час був слідчим. А згодом пішов у адвокатуру", - зауважив Олег Антонюк.

Юриспруденція для нього, це та робота, якою він займаюся та безпосередня допомога тим людям, які звертаються.

Професійне кредо – бути потрібним людям.

"Я завжди намагатися по максимуму допомогти тим людям, з якими працюю", - акцентував увагу адвокат.

Богдан Ульчак:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Із 1997 по 2002 рік навчався на юридичному факультеті Волинського державного університету імені Лесі Українки. Закінчив заклад вищої освіти з відзнакою, здобув спеціальність "Правознавство" і кваліфікацію юриста.

З 2002 року розпочав індивідуальну адвокатську практику, яку поєднував з викладацькою роботою в Луцькому гуманітарному університеті. Із 2006 року разом з партнерами заснував Адвокатське об'єднання "Адвокатська регіональна компанія "Універсал". А у 2007 році заснував Юридичну компанію "Юстерра" та здійснює практичну адвокатську діяльність.

У дитинстві мріяв стати дипломатом.

Для нього юриспруденція – це робота, дохід і задоволення.

"Моє професійне кредо – бути чесним", – наголосив Богдан Ульчак.

Є членом Вищої кваліфікаційно дисциплінарної комісії адвокатури України. Юридичний стаж 16 років.

Андрій Осіпов:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Закінчив Волинський державний університет ім. Лесі Українки. Спеціалізація – цивільне право. Юридичний стаж – 20 років. Нині він є головою правління Одеської кіностудії.

"У ранньому-ранньому дитинстві я хотів бути космонавтом, а вже коли усвідомлював себе, то в мене був вибір між кіноактором і вихователем дитячого садочка. Я вагався. На щастя, батьки відмовили", - розповів Андрій Осіпов.

Також додав, що у юриспруденцію його привів приклад його родича.

"У нас в родині є чоловік, яким пишаються усі. Він двоюрідний брат мого батька і працював суддею. Про нього ходили ледь не легенди, що він видатний і так далі. Для мене це був приклад успішності", – розповів Осіпов.

До того ж трапився ще один цікавий момент при вступі чоловіка до університету.

"Коли я закінчив школу і їхав вступати на юридичний факультет, бабуся мені казала: "Давай, маєш бути окружним прокурором". В неї був зразок юриста – це той окружний прокурор. Не знаю, звідки вона взяла це. Напевно якийсь фільм був", – жартома розповів Андрій Осіпов.

Юриспруденція для нього – це можливість захисту прав людини, захисту інтересів громади чи держави в цілому за допомогою знань.

"У мене спочатку була адвокатура, потім ще доповнилося статусом депутата міської ради. І я зміг поєднати ці речі і теж зробити чимало. Зараз передивляюся звіти свої за депутатської каденції і задоволений цією каденцією", - додав Осіпов.

Професійне кредо – завжди пам'ятай обличчя свого батька.

"А ще одне є таке амбіційне і звучить так: я хочу, щоб моє ім'я найкращою спадщиною для моїх дітей", - озвучив Андрій Осіпов.

Володимир Кондратюк:

ТОПові юристи Волині: хто вони? (фото)

Здобув освіту юриста у Харківському юридичному інституті ім. Дзержинського. Нині працює без притримування до якоїсь конкретної спеціалізації. Працює і в цивільних, кримінальних, адміністративних і інших справах. Юридичний стаж – 32 роки.

"У дитинстві хотів стати офіцером. А після служби в армії, вже вирішив стати юристом", - розповів адвокат.

Юриспруденція для нього – це заняття всього мого життя.

"Бо іншого я нічого не вмію і не готовий чимось іншим займатися", - зізнався Володимир Кондратюк.

"Я 13 років працював у суді, але в той час, якби я пішов у бізнес, то, можливо, я б займався чимось іншим", – розповів адвокат.

Професійне кредо – бути завжди чесним.

"Робота адвоката з клієнтом вимагає бути відвертим і чесним, не дурити клієнта ніколи і не приховувати від нього тих обставин, які йому загрожують", – підсумував Володимир Кондратюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів