Поділитись:

Лучан на вулиці Рівненській лякає яма

Середа, 10 жовтня 2018, 08:48
Лучан на вулиці Рівненській лякає яма

На вулиці Рівненській у Луцьку ремонтують тепломережу, проте мешканці довколишніх будинків скаржаться, що типових норм безпеки робітники не дотримуються.

Про це йдеться у сюжеті Сфери.TV.

Мешканці будинків 1,3 і 5 на Рівненській мають посеред двору величезну яму, адже зараз там провадяться роботи з модернізації тепломереж. Справа конче потрібна, адже на порозі новий опалювальний сезон, якому справді має передувати ретельна підготовка. Директор фірми-виконавця робіт "Керам-Сіті" Валерій Стариков розповідає, що невдовзі роботи завершаться і всі довкола будуть задоволені.

Є мешканці, які тішаться тому, що ремонтні роботи здійснюються, відтак послуги з теплопостачання будуть якіснішими. Та все ж сам процес не всім припадає до душі в такій формі. Лучанка Софія, яка там мешкає, зазначає, що справа робиться дійсно потрібна, та все ж про типові норми безпеки при будівельних роботах варто пам′ятати. Однієї обмежувальної стрічки мало, адже вночі люди можуть її просто не помітити. До того ж обіцянки полагодити асфальт по завершенні ремонтних робіт з досвіду видаються утопічними.

До слова, за інформацією із соціальних мереж, місцеві діти використовували яму для ігор, що суперечить правилам безпеки.

За державними будівельними нормами котловани та траншеї в житлових районах повинні бути обгороджені. Крім того, до моменту завершення ремонтних робіт, на огородженні має бути встановлене сигнальне освітлення, аби в темний час доби попереджувати перехожих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів