Поділитись:

Луцькі активісти незадоволені діями тимчасової влади щодо чергового підвищення тарифів

Середа, 10 жовтня 2018, 22:09

У Луцьку активісти неприємно здивовані черговим підняттям тарифів. Після підрахунків виявилося, що за рік тимчасова влада міста на чолі з Григорієм Пустовітом 8 разів піднімала тарифи. Про це пише ВолиньPost

Як розповів лучанин Владислав Кудрявський, саме він у результаті підрахунків розробив інформаційну листівку, де написав, які саме тарифи та на скільки підвищували в місті за останній рік.

Листівку Владислав Кудрявський разом з друзями розповсюдив учора, 9 жовтня, під час мирної акції, яку у Луцьку організувала Федерація профспілок Волинської області до Всесвітнього дня дій за гідну працю.

Так за підрахунками активістів тарифи на проїзд у громадському транспорті за рік зросли на 25%, на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій – на 40%. На 22% зросли тарифи на вивіз сміття, на майже 14% – на послугу централізованого гарячого водопостачання. Аж на 60-65% підвищили тариф на обслуговування ліфтів. Більш як вдвічі подорожчали тарифи на підключення до мереж водопостачання та водовідведення, суттєво зросли ціни на ритуальні послуги, на 1,2% зросли ціни на гарячу воду і опалення.

"Я нещодавно дізнався, що знову хочуть підвищувати тариф на перевезення у маршрутках, попри те, що цього року його вже підвищували. Мені стало цікаво, на що ще підняли тарифи. Я почав перечитувати накази на сайті міської ради і був неприємно здивований, бо окрім того, що ціни підіймає Верховна Рада, їх підіймає і міська рада", – зауважив хлопець. Тому, на його думку, треба боротися із підвищенням низки тарифів і на міському рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАСКІЛЬКИ МОЖЕ ВИРОСТИ ВАРТІСТЬ "ТЕПЛИХ БАТАРЕЙ" У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів