Поділитись:

Швидко і зручно: як лучанам подати показники лічильника води (інфографіка)

Четвер, 11 жовтня 2018, 12:05
Швидко і зручно: як лучанам подати показники лічильника води (інфографіка)

Для швидкого і зручного розрахунку за послуги водопостачання та водовідведення КП "Луцькводоканал" пропонує споживачам альтернативні види подачі показників квартирних лічильників та оплати за спожиту воду.

Із початку травня близько 6000 споживачів зареєстрували особистий кабінет на веб-сервісі "Луцькводоканалу", – повідомляється на сайті підприємства.

Зручним і сучасним методом подачі показників є особистий кабінет, який може відкрити кожен бажаючий, скориставшись сайтом КП "Луцькводоканал", а також із допомогою сайту Луцької міської ради, через розділ "Електронне місто". Особистий кабінет дає можливість подавати показники, стежити за правильністю нарахування вартості спожитих послуг, здійснювати онлайн-оплату у будь-який зручний час. Усі ці послуги надаються безкоштовно, а оплата послуг здійснюється без комісії. Створити власний особистий кабінет досить легко, скориставшись покроковою інструкцією, розмішеною на сайті.

Особистий кабінет дає можливість ввести кілька адрес і здійснювати необхідні операції по обслуговуванню кількох особових рахунків. Доступ до особистого кабінету користувач має із будь-якої точки світу і з будь-якого пристрою.

Подача показників лічильників для людей, які не мають доступу до інтернету, здійснюється також із допомогою кол-центру за багатоканальним телефонним номером: (0332)28 40 40. Показники для розрахунків приймають із 20-го по 3-тє число кожного місяця. У цей період лінії кол-центру відкриті щоденно, без вихідних, із 7:45 до 20:00.

Традиційно більшість лучан оплачують послуги водопостачання та водовідведення у банках Луцька. При розрахунку за послуги в онлайн-сервісі Приват24 та із допомогою терміналів, варто врахувати, що даний метод не передбачає подачі показників. Кращим варіантом стане відкриття особистого кабінету на сайті "Луцькводоканалу", де реалізована концепція онлайн-платежів із можливістю подавати показники.

Швидко і зручно: як лучанам подати показники лічильника води (інфографіка)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ЗДОРОЖЧАЛА ВОДА

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
28 березня 2024
21 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
27 лютого 2024