Поділитись:

У Луцьку пропонують назвати вулицю на честь видатного волинянина

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 12:08
У Луцьку пропонують назвати вулицю на честь видатного волинянина

У Луцьку пропонують перейменувати одну з вулиць міста на честь видатного діяча культури і мистецтва Волині Віктора Чебліна.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Віталій Іваницький 12 жовтня 2018 року.

Випускники та викладачі Луцького культурно-освітнього училища різних років, педагогічний колектив і студенти Волинського державного коледжу культури та мистецтва імені І. Стравінського звернулися до Луцької міської ради з пропозицією назвати одну з вулиць міста на честь Віктора Чебліна.

Віктор Михайлович Чеблін – заслужений працівник культури України, депутат багатьох скликань Луцької міської ради, багаторічний директор Луцького культурно-освітнього училища зробив значний внесок у соціальний, економічний та культурний розвиток міста Луцька.

"Вважаємо, що вулиця, названа на честь нашого знаного земляка, мудрого вчителя, справного будівничого, талановитого майстра організації і проведення багатьох культурно-мистецьких заходів у місті Луцьку, невтомного громадського діяча, стане шаною пам'яті його діяльності у місті Луцьку та у всьому Волинському краї", – зазначає автор петиції.

Нагадаємо: аби петицію розглянули депутати Луцькради, її повинні підписати не менше 300 осіб. До кінця збору підписів залишилося

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів