Поділитись:

Опалювальний сезон у Луцьку 15 жовтня не почнеться

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 15:00
Опалювальний сезон у Луцьку 15 жовтня не почнеться

Зважаючи на теплу погоду в Луцьку, опалювальний сезон у Луцьку розпочнеться пізніше, ніж 15 жовтня.

Про це повідомляється на сайті ДКП "Луцьктепло".

Проноз погоди на найближчі сім днів оптимістичний: +19 ºC вдень та +6 ºC вночі. Відтак немає змісту говорити про початок опалювального сезону 15 жовтня.

В Розпорядженні голови Волинської обласної державної адміністрації №633 від 28 вересня 2018 року "Про початок опалювального сезону 2018-2019 років" з посиланням на "Правила надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення", затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року №630 (зі змінами), рекомендується розпочати опалювальний сезон 2018-2019 років, виходячи з кліматичних умов, з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб менше +8 ºC; а також з дотриманням встановленого порядку першочергового забезпечення технічною енергією насамперед дитячих, лікувальних, навчальних та дошкільних закладів, будинків-інтернатів для інвалідів та престарілих.

"Розпорядження про початок опалювального сезону 2018-2019 років у м. Луцьку готується для розгляду Виконавчим комітетом Луцької міської ради 17 жовтня. Швидше за все, в розпорядженні не зазначатиметься конкретна дата початку опалювального сезону. Орієнтуватимемося на кліматичні умови", – зазначає головний інженер ДКП "Луцьктепло" Володимир Біньковський.

Що стосується забезпечення теплом навчальних, медичних та соціальних закладів, то від адміністрації цих закладів має надійти відповідне звернення. Після цього, якщо на об'єкті справний прилад обліку теплової енергії (повірений та прийнятий в експлуатацію), а також є технічна можливість ДКП "Луцьктепло" здійснює кроки для забезпечення закладу теплоносієм.

Проте таких звернень ДКП "Луцьктепло" поки не отримувало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ПОПУЛЯРНОМУ ТОК-ШОУ ОБГОВОРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ВОЛИНІ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів