Поділитись:

Де можна відпочити на день народження у "Промені"*

Понеділок, 15 жовтня 2018, 19:30

У розважальному центрі "Промінь" розповіли, де можна гарно відсвяткувати день народження у комплексі та які знижки пропонують заклади.

Кінотеатр Multiplex у день народження дарує 1 безкоштовний перегляд фільму з другого тижня прокату (четвер – прем'єрний день, з понеділка вже діє акція). Також, якщо іменинник збирає компанію від 8 друзів, то кінотеатр робить комплексну знижку.

У Дитячому розважальному комплексі "Смугастий носоріг" в дитячому кафе "Чорничне" при попередньому замовленні свята імениннику дарують знижку -20 %, дитяче шампанське та квиток в кіно. Також у "Смугастому носорозі" в театрі "Не кажи мамі" можна замовити масштабне святкування дня народження: загальна тематика, аніматори, дискотека, паперове або бульбашкове шоу, розваги у комплексі, майстер-класи, квести, смачна кухня, костюми та багато цікавих доповнень під тему свята.

Окрім того, якщо замовляєш зал на 3 години та більше, отримуєш 4-ту безкоштовно та безліміт для всіх гостей у лабіринти під час свята.

Боулінг-більярд клуб "George's Club" дарує знижки на боулінг та більярд -20 %. А Grand Central food terminal, що на 4-му поверсі, дарує знижку -20 % на будь-яке замовлення у всіх закладах (знижка не діє на алкогольну карту).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: GRAND CENTRAL У "ПРОМЕНІ" ПРОПОНУЄ ЗНИЖКИ*

Надрукувати
мітки:
коментарів