Поділитись:

У Луцьку запропонували узаконити стихійну торгівлю

Середа, 17 жовтня 2018, 12:57

Депутат Волинської обласної ради Володимира Кучер запропонувв облаштувати й узаконити стихійні місця торгівлі в різних мікрорайонах міста.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Із його слів, з проханням про захист до нього звернулися люди похилого віку, які торгують продукцією зі свого саду та городу.

"Прошу вас позитивно вирішити цюпроблему, адже цей підробіток дає змогу вижити (купити ліки, оплатити драконівські комунальні послуги) соціально-незахищеним верствам суспільства. Коли така торгівля буде проводитися відповідно до санітарно-гігієнічних норм і правил благоустрою міста, тоді і пенсіонери, і споживачі продукції будуть задоволені", – зазначив Володимир Кучер, звертаючисьдо в.о. міського голови Григорія Пустовіта.

Запит підтримали більшість депутатів.

Натомість очільниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська переконана, що потреби "узаконювати" стихійну торгівлю в Луцьку немає, – повідомляє Перший.

Із її слів, в Луцьку є 8 ринків, де можна здійснювати торгівлю. Якщо дозволити торгувати будь-де, то буде антисанітарія.

Як пояснила Юлія Сиротинська, у Луцьку є кілька місць, де постійно організовується стихійна торгівля. Йдеться про території біля ТЦ "Гостинець" на проспекті Соборності, біля "Там Там Express" на проспекті Відродження, кілька локацій на проспекті Волі тощо. Часто незаконних торговців можна зустріти і на зупинці біля "Центрального" ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ПЛЯЖІ СВІТЯЗЮ ЗАБОРОНИЛИ ТОРГУВАТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів