Поділитись:

"Не можна так: хочу – їду, хочу – ні", – член виконкому до луцького перевізника

Середа, 17 жовтня 2018, 11:36

Директор ПАТ "Луцьке АТП 10701" Сергій Дьомін сказав, що нині перевізники вимушені рахувати кожну копійку через здорожчання паливо-мастильних матеріалів.

"Ми не за те, щоб збільшувати вартість проїзду, а за те, щоб поставити перевізників в рівні умови і шукати консенсус", – заявив Сергій Дьомін 17 жовтня під час засідання виконкому.

Він наголосив на тому, що при всіх розкладах зарплата водія не може перевищувати 150 доларів, через що чимало водіїв виїхало на роботу за кордон. Хоча підприємство докладає чимало зусиль, аби покращити умови перевезень, втім чимало міських маршрутів сьогодні є нерентабельними.

Із його слів, цілком може бути й таке, що через невигідність вони підуть з 3-го або 47го маршрутів.

"Ніхто ціни просто так піднімати не буде. Ви обіцяли, що після підняття тарифу маршрут 18-ий поїде, а цього не сталось. Повірте, не найнижча ціна в Луцьку за перевезення", – сказав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

В.о. міського голови Григорій Пустовіт нагадав Сергію Дьоміну, що їхнє підприємство судиться з Луцькрадою за те, що вони безплатно довозять дітей із Гаразджі в місто.

"Так не може бути: хочу – їду, хочу – не їду. І якщо я як користувач громадського транспорту вийду на маршрут о 18:15, а маршрутки не буде, то я більше на неї не вийду. Ось вам і проблема, що немає кого возити", – сказала член виконкому Ірина Чебелюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів