Поділитись:

На хвилі: 5 треків від луцького баскетболіста (слухати)

Неділя, 21 жовтня 2018, 12:00

Максим Дейна – молодий, амбітний та успішний гравець команди "Черкаські Мавпи". (Раніше ж грав за "Волиньбаскет"). Він неодноразово захищав честь України в складі різних юнацьких збірних, відбігав чимало тренувань та надважливих ігор.

Аби дізнатися, під які треки Максим тренується та відпочиває, "Конкурент" пропонує саме зараз побути із ним "на хвилі".

Drake - God's Plan

Баскетболіст не буде баскетболістом, якщо не буде слухати реп чи хіп-хоп. Яскравим прикладом є Drake, який в свій 31 рік є досить успішним виконавцем. Один тільки кліп God's plan набрав близько 845 млн переглядів. Drake є великим фанатом баскетболу, виконує значну роль в благодійності, витрачаючи великі суми своїх гонорарів. Конкретно у цьому треку він розповідає про факти зі свого життя.

MONATIK - То, от чего без ума

Під пісні Монатіка не можна просто сидіти – це життя, енергія та драйв. Приємно, що простий хлопець із Луцька досягнув таких вершин. Нині це єдиний український співак, якого можна слухати.

L'One – Медленно

Саме цей трек L'one дає змогу зрозуміти, що потрібно цінувати все те, що в тебе є, нікуди не спішити, жити сьогоднішнім днем. І взагалі, в нього є дуже багато крутих треків, яких варто послухати. Майже в кожній пісні він відтворює стиль свого життя. І він, до речі, також грає в баскетбол.

Sting - Shape of My Heart

Яскравий приклад, який об'єднує всі покоління поціновувачів гарної музики. Така музика є вічною.

Lana Del Rey - Summertime Sadness

Напевно єдина представниця жіночої статі, яка припала мені до смаку своїм виконанням пісень. Її стиль дуже ніжний і звучить приємно.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів