Поділитись:

Громадській організації все ж таки продовжили оренду приміщення на Лесі Українки, 25

Середа, 20 квітня 2016, 13:35

ГО " Відродження національних традицій" продовжили оренду підвального приміщення.

Від 2013 "Відродження національних традицій" орендували нежитлове підвальне приміщення, що на вул. Лесі Українки, 25, для розміщення громадської організації. Про це йшлося 20 квітня під час засідання виконкому.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що термін дії договору оренди ГО закінчився у лютому цього року.

На черговій сесії міської ради 24.02.2016 розглядали рішення про включення нежитлового підвального приміщення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Під час обстеження приміщення депутати міської ради рекомендували об'єднати його із суміжним приміщенням, забравши цегляну перегородку. Тоді таке приміщення можна було б дорожче продати на аукціоні.

На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради (02.03.2016) проект рішення "Про відмову у продовженні оренди нежитлового приміщення на вул. Лесі Українки, 25" було знято з розгляду у зв'язку з додатковим вивченням питання, а також додатковим обстеженням зазначених (суміжних) нежитлових приміщень членами виконавчого комітету.

"Два приміщення покупців будуть приваблювати - це зрозуміло. Але чи цікавіше це для громади, то чомусь про це не говорять. Скажіть, чи так багато в нас організацій, які зберігають національні традиції?", - запитав член виконкому Михайло Щур.

Також він запропонував підтримати проект рішення.

Інший член виконкому Олександр Шараєв запропонував зменшити їм термін оренди до одного року. Однак його пропозицію не підтримали.

Загалом члени виконкому проект рішення підтримали і погодили продовження оренди.

Надрукувати
мітки:
коментарів