Поділитись:

ЛДБК заклали капсулу під будівництво нового будинку (ФОТО)

Субота, 23 квітня 2016, 16:42

На перехресті вулиць Конякіна-Гордіюк ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат" розпочав будівництво нового житлового комплексу.

Під час урочистого відкриття будівельного майданчика двом сім'ям загиблих в АТО вручили ключі від квартир. Урочистості з нагоди початку будівництва відбулись 23 березня з хвилини мовчання за загиблими воїнами АТО.

Відповідно до підписаного Меморандуму між ЛДБК та громадськими організаціями учасників Антитерористичної операції, родин загиблих учасників АТО та обласної громадської організації Спілки ветеранів Афганістану, забудовник зобов'язався безкоштовно виділити сім'ям загиблих учасників АТО та афганцям 10 квартир.

Зі слів представника обласної Спілки учасників АТО Ярослава Мудрика, в Момерандумі було чітко розписано, що кожного року буде виділятись декілька квартир. Загалом передбачено виділення шести однокімнатних квартир, двох двокімнатних і двох – трьохкімнатних.

Власник будівельної фірми Руслан Вайман розповів, що на Конякіна-Гордіюк буде 40 тисяч метрів квадратних житла та облагороджений парк з футбольним полем та велодоріжками.

Так виглядає майбутній комплекс><span class=Так виглядає майбутній комплекс
Будівельний майданчик><span class=Будівельний майданчик

"Найголовніше це те, що сім'ї доблесних воїнів отримають тут безкоштовне житло. Перші дві квартири буде виділено вже протягом цієї години двом сім'ям в новозбудованому будинку по вулиці Іващенка, 2. Ці оселі будуть освячені", - сказав Руслан Вайман.

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що угода на цю земельну ділянку була підписана із забудовником ще у 2009 році.

Ключі та сертифікати на трьохкімнатні квартири отримали мама загиблого в АТО Романа Лучука, а також колишній афганець та батько загиблого "Айдарівця" Олега Вишневського. Щоправда ключі від квартири прийшов забрати його брат Олександр, який подякував всім хто долучився до благодійної справи.

Закладання капсули><span class=Закладання капсули

Після молитви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл запропонував Руслану Вайману закласти капсулу під будівництво нового житлового комплексу.

Мама Романа Лучука отримує ключі від квартири><span class=Мама Романа Лучука отримує ключі від квартири

.

Надрукувати
мітки:
коментарів