Поділитись:

Скільки коштуватимуть квитки на арт-фестиваль "Ніч у Луцькому замку-2016"

Понеділок, 25 квітня 2016, 15:50
Скільки  коштуватимуть квитки на арт-фестиваль

Арт-фестиваль "Ніч у Луцькому замку" відбудеться завдяки спонсорській допомозі бізнесмена та депутата Луцькради Андрія Покровського.

Мистецький фестиваль два роки поспіль не проводили. Про це розповів на прес-конференції заступник міського голови Юрій Моклиця 25 квітня.

Юрій Моклиця розповів, що при кожній організації заходу виникали труднощі з пошуком спонсора.

Юрій МоклицяЮрій Моклиця

"Є ідея транспортувати захід у комерційний проект. Ми вперше переведемо фестиваль у площину витрат й надходжень", - сказав Юрій Моклиця.

Депутат Андрій Покровський розповів, що коли дізнався, що арт-фестивалю не буде, то був дуже стурбований. Тому, не вагаючись, відізвався на пропозицію стати спонсором арт-заходу.

Андрій ПокровськийАндрій Покровський

"Я з радістю погодився виступити спонсором цього фестивалю, адже саме цей захід дав змогу зробити Луцький замок одним із семи чудес України. Фестиваль хотілося б перевести у більш комерційний формат, щоб він вийшов на самоокупність. Адже це арт-шоу впливає на приваблення туристів у наше місто. Тому його треба підтримувати всім, кому це небайдуже, і хто хоче, щоб цей фестиваль існував", - сказав Андрій Покровський.

Організаторам він побажав творчої наснаги та витримки.

Режисер арт-фестивалю Руслана Порицька не стала одразу розповідати про всі родзинки майбутнього заходу, лише додала, що цьогоріч організатори намагатимуться переосмислити концепцію. Тому основною тематикою буде фантастична казка і "населення" замку фантастичними істотами.

Руслана ПорицькаРуслана Порицька

"Ми поступово будемо викладати інформацію щодо фесту на своїх сторінках у соцмережах. Сьогодні лише скажу, що на заході буде багато відомих гуртів, будуть відеоінсталяції, фотозони, частування. Хедлайнерами цієї ночі будуть виконавці світового рівня – гурт "The Hardkiss", - сказала Руслана Порицька.

Також вона додала, що захід розпочнеться з восьмої вечора. Оскільки організатори хочуть, щоб арт-шоу лучани відвідували цілими сім'ями.

Ще однією родзинкою фестивалю буде спільне створення величезної інсталяції скульптури казкової істоти. Одна інформацію про те, що це буде за істота, організатори поки бережуть в таємниці.

Новий логотип арт-шоуНовий логотип арт-шоу

Скільки  коштуватимуть квитки на арт-фестиваль

Технічний директор фестивалю Алла ДоманськаТехнічний директор фестивалю Алла Доманська

Організатори фестивалю зауважили, що ціна квитка стартуватиме від 200 гривень. Також вони запрошують небайдужих до мистецтва підприємців долучитися до проведення цьогорічного арт- шоу "Ніч у Луцькому замку".

Надрукувати
мітки:
коментарів