Поділитись:

У Луцькраді розповіли, що планують зробити з територією спортклубу "Спартак"

Середа, 27 квітня 2016, 16:36
У Луцькраді розповіли, що планують зробити з територією спортклубу

Керівництво спортивного клубу "Спартак" хочуть зобов'язати прибрати захаращену територію у межах парку.

На ділянці спорткомплексу на вулиці Глушець планують зробити оновлений спортивно-рекреаційний комплекс. Про це йшлося 27 квітня під час сесії Луцької міськради.

Депутат Ігор Поліщук поцікавився, яка доля чекає на земельну ділянку, що належить спортклубу "Спартак" і є дуже захаращеною.

"Ця ділянка під спорткомплексом має статус приватної. Зараз ми напрацьовуємо пропозицію щодо облаштування спортивно-оздоровчого рекреаційного комплексу. Поки що перемовини з керівництвом "Спартака" ведуться, але, на жаль, безуспішно. Ми можемо їм написати листа, в якому проситимемо поприбирати територію", - сказав голова комітету з фізичної культури і спорту Юрій Волинець.

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що у "Спартака" залишилося приміщення та керівництво, яке там працює. Спортклубу вони лишень погасять заборгованість із виплати зарплат тренерам за перший квартал.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця додав, що на частині ділянки за "Спартаком", яка прилягає до річки Стир, планують створити спортивну зону. Однак наразі питання із спортклубом ще не вирішили. Тому дії міськради будуть залежати від вирішення питань із приміщеннями, які поки перебувають не в комунальній, а приватній власності "Спартака".

Надрукувати
мітки:
коментарів