Поділитись:

Патрульні поліцейські Луцька присягнули на вірність

Субота, 19 грудня 2015, 14:11
Патрульні поліцейські Луцька присягнули на вірність

У Луцьку на вірність українському народові присягнули патрульні поліцейські.

Захід відбувся 19 грудня на Театральному майдані Луцька.

Привітати новообраних поліцейських прийшли присутні заступник керівника Національної поліції України Олександр Фацевич, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, Луцький міський голова Микола Романюк та т.в.о. начальника Головного Управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

До слова, голова Національної поліції України Хатія Деконаїдзе приїхати до Луцька не змогла.

На самій площі зібралося більше тисячі лучан та гостей міста: родичі, друзі, близькі та просто перехожі містяни спостерігали за дійством, фотографувалися на пам'ять, дарували квіти та теплі слова.

Як стало відомо, патрульну поліцію Луцька очолив лейтенант Антон Цюцюра. Загалом буде 160 поліцейських у місті Луцьку, 20 постійних патрулів. Поліція працюватиме 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Патрулі знаходитимуться на вулицях міста з тим, аби забезпечити безпеку громадян.

Патрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірністьПатрульні поліцейські Луцька присягнули на вірність

Надрукувати
мітки:
коментарів