Поділитись:

«Меценати для солдата» привітали волинських бійців з днем святого Миколая

Неділя, 20 грудня 2015, 17:15

Волонтери проекту "Меценати для солдата" відвідали волинських бійців, які перебувають на лікуванні у військовому госпіталі міста Луцька.

Метою візиту було підтримати їх морально та психологічно, а також нагадати іншим людям, які проживають на мирній території області, що ці бійці потребують нашої уваги і їх час від часу необхідно провідувати в лікарнях, адже спілкування і розуміння – це те, чого вони зараз дуже потребують, - повідомляє інтернет-видання "Волинська правда".

Перш за все, бійці змогли перед святковою програмою посмакувати піцою від Піцерії "Соло". Працівники етноресторану "Панич" приготували для них смачний торт. Також цей заклад оплатив більшу частину подарункових наборів для гоління, який придбали волонтери. А новий меценат проекту співвласник ТзОВ "Цунамі" Володимир Вдовенко профінансував купівлю смачних наборів солодощів для кожного бійця та подарував кілька упаковок запашної кави луцького виробництва.

Волонтери та меценати подякували бійцям за їхню мужність та побажали швидкого одужання.

Атмосфера зустрічі була святковою та дружньою. Бійці змогли на кілька годин поринути у світ невимушених розмов та відволіктись від негативних думок.

Справжнього шарму цій зустрічі надала участь в ній Олександра Хмільовського, музаканта-композитора, лідера гурту "Згадай своє Небо", та скрипальки камерного оркестру "Кантабіле" Марії Чайки. Сучасна інструментальна музика у їхньому виконанні зачарувала всіх присутніх у госпіталі.

Надрукувати
мітки:
коментарів