Поділитись:

Відомо, хто може стати директором ДКП "Луцьктепло"

Середа, 15 червня 2016, 13:19

На заміщення вакантної посади директора ДКП "Луцьктепло" подали заявки четверо кандидатів.

Серед претендентів є й виконувач обов'язків директора "ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна.

Загалом на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора ДКП "Луцьктепло" подали документи 4 кандидати.

1. Малютіна Валентина Аркадіївна – громадянка України, 1963 р.н., у 1994 році закінчила Тернопільський інститут народного господарства і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності". Стаж роботи за фахом на керівних посадах – понад 13 років.

2. Пилипчук Руслан Володимирович – громадянин України, 1986 р.н., у 2009 році закінчив Волинський національний університет імені Лесі Українки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Правознавство". Стаж роботи на керівних посадах – понад 3 роки.

3. Тихонов Олексій Євгенійович – громадянин України, 1978 р.н., у 2000 році закінчив Вищий заклад освіти "Національна академія управління" і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Фінанси"; у 2012 році закінчив Національний університет харчових технологій і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Теплоенергетика". Стаж роботи на керівних посадах – понад 5 років.

4. Штефан Віктор Михайлович – громадянин України, 1961 р.н., у 1985 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Гідромеліорація". Стаж роботи на керівних посадах – 8 років.

Як повідомила начальник відділу кадрової роботи та нагород Луцької міської ради Віра Гудима, після того, як міський голова вийде з відпустки та ознайомиться із поданими на конкурс документами кандидатів, оголосять точну дату проведення конкурсу та дату оголошення результатів. Вона зазначила, що ця інформація згодом з'явиться на сайті міськради.

Читайте також ОГОЛОСИЛИ КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА "ЛУЦЬКТЕПЛА"

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів