Поділитись:

Луцького активіста намагалися "розвести" на гроші

П'ятниця, 08 липня 2016, 10:31

Активіст Руслан Теліпський заявив, що в Луцьку діють аферисти.

Як повідомив лучанин у Facebook, інцидент трапився на АС-1 7 липня. З його слів, до нього з проханням допомогти вказати дорогу до "Порт Сіті" звернулася молода пара. Натомість активісту відразу повідомили, що саме там на 3-му поверсі сьогодні відкрився салон парфумерії і з приводу такої події хлопець та дівчина вирішили подарувати 2 пробники.

"Я подякував і спробував піти далі у своїх справах, але пара швиденько мене наздогнала і почала вимагати гроші. Я казав: "Раз це подарунок, то платити не зобов'язаний і тепер принципово не буду". Відразу підбігла їхня головна аферистка (звати Таня) і почала вульгарно говорити і ще дужче вимагати кошти. Я зрозумів, що це ніяка не благодійність, а чистої води "розвод" на гроші. Я відмовився оплачувати і пішов далі. Тоді ця Тетяна заявляє, що я щойно вкрав ці пробники у цієї пари, і в неї є багато свідків (як потім з'ясувалось, ця компанія налічувала як мінімум 6 осіб). Зазвичай у таких ситуаціях, коли люди так, як я, потрапляють на гачок, – це найдієвіший спосіб, якщо не отримати гроші за свій "втюханий" товар, то бодай повернути пробники назад. Я відразу зрозумів всю суть маніпуляцій і, щоб не гаяти час, викликав патрульну поліцію", – зазначив Руслан Теліпський.

Натомість, як повідомляє активіст, головна "комерсантка" почала погрожувати і шантажувати зворотньою заявою в поліцію про побої.

"Наряд патрульної поліції сказав їй, що зараз відразу поїдемо знімати побої і за подачу неправдивих свідчень з такими звинуваченнями вона може отримати вже не адміністративну, а кримінальну відповідальність. А те, що ця ситуація відбувалась біля АС-1, де можна переглянути всю ситуацію з камер відеоспостереження, її привело остаточно до тями", – написав Теліпський.

Наразі активіст чекає і готується до розгляду його заяви в поліці. І закликає всіх, хто став жертвами такої ж ситуації, об'єднуватися, "аби покічнити з нечесним бізнесом".

Надрукувати
мітки:
коментарів