Поділитись:

"Гнати копняками", – активісти вимагають відставки луцького прокурора

П'ятниця, 15 липня 2016, 16:47

Оксана Марищук. Представилася активісткою антикорупційного комітету Валентина Наливайченка та ГО Оксана Марищук. Представилася активісткою антикорупційного комітету Валентина Наливайченка та ГО "Правий Сектор"

Двоє місцевих активістів під стінами Прокуратури Волинської області влаштували пікет, вимагаючи звільнення прокурора Луцької місцевої прокуратури Олександра Шпоти.

Оксана Марищук, яка представилася активісткою антикорупційного комітету Валентина Наливайченка та ГО "Правий Сектор", звинуватила прокурора у корупційних схемах.

Вона заявила, що прокурор Луцька разом зі своєю дружиною влаштували "бригадно-сімейний підряд лобіювання фінансових інтересів".

Зі слів жінки, близько п'яти чоловік, яких "обідив" прокурор, зайшли в Прокуратуру на розмову зі Шпотою.

Крім того, активістка зазначила, що пікетування буде безстроковим. А також повідомила, що з новими силами прийдуть вимагати відставки Шпоти у понеділок зранку.

"Поки ця людина на посаді, ми будемо тут жить", – заявила вона.

Заява активістів><span class=Заява активістів

Плакати для мітингу><span class=Плакати для мітингу

"Ми будемо тут жить", – заявила активістка. Стало зрозуміло, навіщо подушка.

Другий з активістів Ростислав Дужик, який представився волонтером та громадським діячем каже, що Прокуратура області покриває злочинців.

Він заявив, що після останнього пікету Прокуратури злочинці спіймали його і побили у Старому Місті.

"Що, сюда прийти і підірвати ту Прокуратуру, чи що? Гнати їх всіх копняками", – обурюється Дужик.

Активіст  Ростислав Дужик каже, що його побили після пікету Прокуратури><span class=Активіст Ростислав Дужик каже, що його побили після пікету Прокуратури

Новообраний Голова громадської ради при ОДА Олександр Волянюк теж  був під Прокуратурою><span class=Новообраний Голова громадської ради при ОДА Олександр Волянюк теж був під Прокуратурою

Надрукувати
мітки:
коментарів