Поділитись:

Скільки коштуватиме реконструкція вулиці Лесі Українки

Четвер, 21 липня 2016, 18:08
Скільки коштуватиме реконструкція вулиці Лесі Українки

На реконструкцію вулиці Лесі Українки з місцевого бюджету необхідно виділити 8 мільйонів 100 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 липня.

Депутат Луцькради Павло Данильчук запитав заступника директора департаменту, начальника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Миколи Осіюка, на що конкретно витратять ці кошти.

"Повністю перекладається зливова каналізація, замінюємо бруківку, облаштовуємо зовнішнє освітлення, пішохідний фундамент, побудуємо фонтан", – відповів начальник.

І додав: вулиця Лесі Українки є центральною вулицею міста, і її необхідно облаштувати, щоб вона була привабливою як для самих містян, так і для туристів. Потрібно рівнятися на такі міста, як Тернопіль, Львів.

Павло Данильчук зазначив, що проблема передусім не в бруківці, а в рекламних вивісках, якими вона захаращена, а також поцікавився, чи можна здешевити цей проект.

У зв'язку з цим, комісія прийняла рішення детальніше ознайомитися з кошторисом на виконання робіт щодо реконструкції вулиці Лесі Українки та обговорити виділення коштів у вівторок, 26 липня.

Надрукувати
мітки:
коментарів