Поділитись:

Департамент ЖКГ здає приміщення асоціації ОСББ за гривню

Середа, 17 серпня 2016, 11:51

Департамент ЖКГ на умовах суборенди здає приміщення для асоціації об'єднаннь співвласників багатоквартирних будинків "Лучани".

У нежитловому приміщенні на проспекті Перемоги, 12 хочуть розмістити центр з енергоефективності асоціації ОСББ "Лучани". Про це розповіла начальник управління майном міської комунальної власності Алла Грабко 17 серпня під час засідання міськвиконкому.

Відтак, відповідний договір суборенди з ОСББ має укладати керівництво департаменту ЖКГ, відповідно до якого комунальні послуги буде сплачувати асоціація.

Член виконкому Михайло Щур назвав таку ситуацію прецедентом. Оскільки, на його думку, структурний підрозділ міської ради бере приміщення в оренду за 1 гривню і здає асоціації в суборенду за стільки ж.

"Асоціація дійсно буде орендувати за тією таки орендною платою, що й департамент ЖКГ, але таким чином ми надаємо підтримку створенню ОСББ. В цьому приміщенні будуть працювати керівники ОСББ, там буде кімната для нарад й будуть здійснюватись функції департаменту ЖКГ", – відповів Щуру перший заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев.

Він зауважив, що асоціація за власний кошт відремонтує те приміщення. Однак, щоб у них була можливість законно сплачувати комунальні послуги, їм міська рада запропонувала таку форму співпраці.

Члени виконкому рішення підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів