Поділитись:

Романюк розповів про відносини з Палицею й "УКРОПом"

Неділя, 28 серпня 2016, 20:00

Міський голова Микола Романюк розповів про те, чи налагодив співпрацю з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею.

Про відносини мера Луцька з головою облради говорили в ефірі ток-шоу "Протилежного Погляду LIVE" у п'ятницю, 26 серпня.

Нагадаємо: нинішній голова Волинської обласної ради Ігор Палиця перед останніми місцевими виборами сказав, що розчарований роботою Миколи Романюка у першій каденції.

"Зараз в нас нормальна робоча співпраця. Кожен робить свою роботу, але коли виникають певні питання, то ми спілкуємося на ці теми", -– прокоментував відносини з головою облради Микола Романюк.

До того ж він розповів і про те, як знаходить спільну мову із найбільшою в міськраді фракцією "УКРОП", яка доволі часто не підтримує запропоновані міським головою рішення чи рішення, які він підтримує.

"Я дуже радий, що в міську раду прийшло 85 % нових депутатів. Їм депутатами ще стати треба. Це так само, як я прийшов на посаду міського голови і сказав, що мені треба рік часу, щоб стати міським головою. Треба прожити хоча б один бюджетний рік, щоб побачити, що робиться в господарстві. І от зараз депутати переживають цей рік", – сказав Микола Романюк.

"Щодо співпраці з фракціями: я не є конфліктною людиною, я людина компромісу. Компроміс має бути вигідним для міста. Не для себе, не для якогось депутата, не для фракції, а для лучан. Я такий компроміс стараюся знаходити. Якщо є в мене ідея, я стараюся переконати, що вона потрібна для лучан. Знаходимо компроміс: часом не за одну розмову, не за дві, не за три", – додав він.

Також Микола Романюк зазначив, що коли так і не вдається дійти згоди, "то це інколи політика".

Дивитися повний випуск інтерв'ю на YouTube.

Надрукувати
мітки:
коментарів