Поділитись:

Депутат Луцькради пропонував прокурору хабар квартирою (доповнено)

Понеділок, 05 вересня 2016, 11:41
Депутат Луцькради пропонував прокурору  хабар квартирою (доповнено)

Депутат Луцької міської ради пропонував прокурору квартиру за закриття кримінального провадження.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Встановлено, 25 серпня депутат Луцької міської ради (ВО "Батьківщина"), представник депутатських комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, зарекомендувавши себе представником інтересів низки будівельних компаній, звернувся до начальника відділу прокуратури області із пропозицією надання неправомірної вигоди у вигляді квартири у новозбудованому будинку за вирішення питання про закриття кримінального провадження щодо службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області.

При цьому депутат зазначив, що розслідування вказаного кримінального провадження створює юридичні перешкоди при подальшому веденні будівельних робіт, отриманні дозвільних документів та введення об'єктів в експлуатацію.

Як зазначається, відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 статтею 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводиться слідчими прокуратури області.

Надрукувати
мітки:
коментарів