Поділитись:

Родини загиблих в АТО лучан не проти розширення фотостенда

Вівторок, 27 вересня 2016, 17:00
Родини загиблих в АТО лучан не проти розширення фотостенда

Луцькі сім'ї загиблих учасників АТО висловили свої думки з приводу оновлення пам'ятного фотостенда.

Фотостенд розширюватимуть, враховуючи зауваження луцьких родин загиблих учасників АТО. Про це сказав перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев 27 вересня під час зустрічі із членами сімей загиблих учасників АТО.

Тарас Яковлев зауважив, що в процесі роботи над розширенням фотостенда виникло декілька ідей і зауважень щодо його реконструкції.

"Будемо дослухатися і до рекомендацій родичів загиблих лучан. Бо в кожному районі є свій фотостенд, і в нас є свій стенд загиблих в АТО лучан, якщо ми його розширюємо, то з врахуванням родичів загиблих в АТО лучан", – сказав Тарас Яковлев.

Депутат міської ради Майя Шостак, яка і була ініціатором сьогоднішньої зустрічі, зауважила, що родичі загиблих лучан не проти розширення фотостенду, але найбільше за ним дивитимуться луцькі сім'ї, бо вони найчастіше туди підходять.

Голова ГО "Члени родин загиблих в АТО "Надія" Любов Карабан сказала, що більшість сімей за те, щоб світлини загиблих лучан були окремим фотостендом.

"Більшість за те, щоб загиблі лучани ішли окремим стендом. Ми не заперечуємо, щоб була Волинська область, і запропонували продовжити другим (біля луцького) фотостендом. Ще ми попросили, щоб поличку, де кладуть квіти і ставлять лампадки, опустити ще нижче, щоб не закривати нижній ряд фотографій", – сказала Любов Карабан.

Що ж до тих, які безвісти пропали в АТО, то Любов Карабан сказала, що родини проти того, щоб фото їхніх рідних, яких вони надіються ще побачити, розміщувати поруч із загиблими учасниками АТО.

Загалом луцькі родини загиблих в АТО не проти розширення фотостенда, але просять залишити його в тому ж форматі, а виготовлення фотостенда доручити органам місцевого самоврядування. Також попросили волонтерів не пов'язувати свою громадську діяльність із вшануванням пам'яті їхніх рідних, які загинули в АТО, захищаючи Україну.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ПРОСЯТЬ НЕ ПОСПІШАТИ З ОНОВЛЕННЯМ ПАМ'ЯТНОГО ФОТОСТЕНДА ЗАГИБЛИМ В АТО

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 серпня 2023
10 серпня 2023
04 червня 2023
08 травня 2023
10 липня 2022
15:43
13 квітня 2022
10:58
20 лютого 2022
18 лютого 2022
07 лютого 2022
17:01
06 січня 2022