Поділитись:

"Дії муніципалів нагадують каральну операцію", – депутат

Середа, 28 вересня 2016, 11:54

Мешканці мікрорайону Вересневого звернулись у департамент муніципальної поліції, щоб узаконити свої гаражі, а отримали приписи та штрафи.

Поблизу багатоповерхівок на вулицях Корольова та Польова є багато незаконно встановлених гаражів без будь-яких документів. Про це розповів депутат Луцькради Борис Смаль 28 вересня під час сесії Луцькради.

"До розміщення цих гаражів понад 20 років ніхто не мав претензій. Мешканці самі захотіли створити кооператив й погодили алгоритм дій, а у відповідь на це з'явились листівки щодо незаконноcті встановлених гаражів", – сказав Борис Смаль.

Він додав, що власники цих гаражів делегували в департамент муніципальної поліції голову майбутнього кооперативу. В департаменті його запевнили в тому, що жодних агресивних заходів до власників гаражів не будуть застосовувати. Втім, мешканці отримали з департаменту приписи, штрафні санкції та виклики в суд.

"Вважаю за доцільне, що діяльність муніципалів повинна бути спрямована на захист лучан. Хоча дії муніципалів нагадують каральну операцію, що підриває довіру до муніципальної поліції", – сказав Борис Смаль.

Він попросив дати роз'яснення щодо таких дій муніципалів.

Надрукувати
мітки:
коментарів