Поділитись:

Це бик і неадекват, – Алексєєв про водія BMW, який "обматюкав" луцького патрульного

Субота, 01 жовтня 2016, 14:30
Це бик і неадекват, – Алексєєв про водія BMW, який

Луцький активіст, голова Спілки власників зброї Волині Ігор Алексєєв вважає, що патрульний, до якого нецензурно звертався водій BMW, повів себе занадто "м'яко".

Про це він заявив у прямому ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 30 вересня.

Ігор Алексєєв у студії дискутував з учасником ради ГО "Самооборона Майдану" Олександром Ніколайчуком щодо можливості впровадження в Україні так званої презумпції правоти поліцейських.

"Не так давно в Луцьку був прецедент, коли водій BMW матом в камеру покрив поліцейського. Я особисто вважаю поведінку таку…це бик, абсолютний неадекват", – зауважив Ігор Алексєєв.

"Абсолютно нормально було б, якби він ліг обличчям в асфальт за непокору, потім злісну непокору. Це все є в законі про поліцію. Йому не треба більших повноважень. Він просто мав адекватно виконувати свою роботу. Що він зробив?", – запитав голова Спілки власників зброї, натякаючи, що правоохоронець жодним чином не відреагував на провокативні слова водія.

Олександр Ніколайчук своєю чергою погодився, що поліцейським не потрібно додаткових повноважень, а треба, щоб громадяни почали дотримуватися законодавства.

Активіст додав, що випадків, коли до поліцейських звертаються, вживаючи нецензурну лексику, дуже багато. Це спричинено тотальною зневагою до поліції, яка будувалася роками.

Нагадаємо: інцидент трапився під час прес-туру луцьких журналістів на перетині вулиць Львівської і Володимирської. Чоловік на автомобілі BMW X5 перетнув подійну смугу, а коли його стали знімати журналісти, почав лаятися і штовхатися.

Надрукувати
мітки:
коментарів