Поділитись:

Луцький суддя оскаржив постанову патрульних

Понеділок, 03 жовтня 2016, 17:51

Суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук, якого затримали запорушення правил дорожнього руху, виграв суд у патрульної поліції.

Про це йдеться у постанові суду.

Нагадаємо: під час руху вулицею Карпенка-Карого 1 вересня він проігнорував червоний сигнал світлофора на залізничному переїзді. Суддя кермував автомобілем "Мерседес Віто". Під час розмови з водієм патрульні відчули різкий запах алкоголю і запропонували судді пройти текст на "драгері". Той відмовився. Також він не захотів їхати в наркодиспансер на обслідування.

У суді свою вину Андрій Свічук не визнав. Він пояснив, що дійсно керував автомобілем і рухався вул. Сенаторки Левчанівської в напрямку Старого ринку. Для того щоб придбати ліки, суддя намагався припаркувати свій автомобіль навпроти приміщення аптеки "Подорожник", оскільки на вулиці йшов дощ, при цьому здійснив зїзд з проїжджої частини та виїхав на тротуар, щою не заважати іншим учасникам дорожнього руху. На це зреагував працівник поліції і запропонував припаркувати свій автомобіль в іншому місці.

Андрій Сівчук зазначив, що вирушив далі на вулицю Данила Галицького. Згодом його зупинила поліція, працівники якої повідомили йому, що він не зупинився на вимогу патрульних.

Провадження закрили через недостатню кількість доказів і те, що інспектор поліції неправильно зупиняв транспортний засіб. Зокрема, йдеться у постанові, патрульний здійснив жест рукою, коли стояв позаду автомобіля.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
15:46