Поділитись:

"Ну, всохлося": у луцькому супермаркеті обважили покупця (фотофакт)

Вівторок, 11 жовтня 2016, 14:09

У луцькому супермаркеті "Наш Край", що на вулиці Саперів, 10, обважили покупця, який купував снеки.

Про це написала у Facebook лучанка Яна Диха.

"Ще один із сюрпризів Нашого Краю (по вул. Саперів, 10) і тепер "сюрприз" стосується обважування. Чоловік купив дві пачки снеків "Цибульні кільця" з вагою зазначеною – 0.084 грам і 0.076 грам. Переважила вдома і яким було моє здивування, що наважилось там зовсім інше – 0.063 грам і 0.054 грам відповідно. Різниця у близько 20 грамів (!!!) на кожній пачці. У ціні це – 7 гривень 21 копійка", – підкреслила вона.

Жінка вирішила дізнатися у магазину, як зрозуміти цю ситуацію, на що продавці відповіли: "Ну всохлося".

"Це ж на іншій вазі фасувалось"(у вас різні ваги для перевірки і "обважування"?) та ще декілька схожих шедеврів. Потім просто переважили, наліпили новий цінник зверху на старий і повернули різницю (хоч за це спасибі). Написала у книгу скарг, але маю сумніви, що взагалі, хтось відреагує. Там майже вся книга заповнена скаргами і "пропозиціями", але жодної відповіді у відповідному до скарги полі. Продавчині просто всміхалися, бо ж знають, що їм за це нічого не буде. Сумно..." – резюмувала лучанка.

Згодом під дописом Яни Дихи прокоментував неприємну ситуацію маркетинг-директор торгової мережі "Наш Край" Петро Кульпач.

"Як працівник мережі "Наш Край" перепрошую за такий неприємний сюрприз. Усі снеки в магазині переважили. Також будуть вжиті заходи, щоб такі речі не траплялися в подальшому. З продавчинями також предметно поспілкуємося", – написав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів