Поділитись:

Фіскали перевірили санаторій "Пролісок"

Четвер, 13 жовтня 2016, 13:11

Під час відпрацювання інформації, яка була озвучена на сесійному засіданні Волинської обласної ради 12 жовтня, про факти безліцензійної реалізації алкогольних напоїв на території санаторію "Пролісок" волинські фіскали здійснили перевірку.

Зокрема, перевірили продовольчий магазин, який розташований на території санаторію матері і дитини "Пролісок", – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинські області.

Як з'ясували волинські фіскали, в продовольчому магазині, який у санаторію "Пролісок" орендує приватний підприємець, під виглядом медових настоянок реалізовувалася алкогольнапродукція без марок акцизного податку встановленого зразка. Враховуючиочевидне порушення закону, наявні на час перевірки в магазині 54 пляшки алкогольної продукції вилучено.

Як наголошують в ГУ ДФС у Волинській області, приватний підприємець, котра орендує магазин на території санаторію "Пролісок", у своїх статутних документах передбачила основним видом діяльності торгівлю продуктами, а от ліцензії на реалізацію алкогольної чи тютюнової продукції приватний підприємець не придбала, чим порушила закон.

Тим часом, співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області з'ясували, що вилучені у приватного підприємця медові настоянки виготовлялися та реалізовувалися на території Волині лучанином у торговому об'єкті "Медова Хата".. Власне на місці реалізації цієї продукції співробітники податкової міліції Волині припинили факт незаконної торгівлі підакцизною продукції та вилучили з обігу партію медових настоянок.

В обох випадках волинські фіскали готують зібрані матеріали для їх розгляду судом.

Під час перевірки ресторану санаторію матері і дитини "Пролісок" фактів безліцензійної торгівлі алкогольною продукцією не встановлен: заклад має відповідну ліцензію і реєстратор розрахункових операцій. Перевіривши касову дисципліну ресторану, волинські фіскали виявили 4 порушення.

Надрукувати
мітки:
коментарів