Поділитись:

Імітація дружби, – депутат про договір співпраці між Луцьком та Прилуцьким

Вівторок, 18 жовтня 2016, 14:22
Імітація дружби, – депутат про договір співпраці між Луцьком та Прилуцьким

Депутатів Луцькради ознайомили з проектами договорів між Луцьком та селом Прилуцьке.

Для того, щоб затвердити договір про співпрацю, треба затвердити проекти договорів, за якими співпрацюватиме Луцькрада та Прилуцька сільрада. Про це розповів 18 жовтня під час "бюджетної" комісії заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Він розповів, що депутатам треба затвердити проекти договорів між Луцькою міськрадою та Прилуцькою сільрадою.

Також він ознайомив депутатів із проектами договорів, серед яких договір про активізацію культурних послуг, що включає в себе покращення матеріальної бази будинку культури села Прилуцьке. Другий договір стосується організації пасажирських перевезень. Мається на увазі на початках продовження маршруту № 19 від Карбишева до села Прилуцького. Третій договір – покращення якості надання медичних послуг шляхом забезпечення обладнання для фельдшерського пункту. Також мешканці Прилуцького зможуть лікуватись у міських лікарнях. Четвертий договір стосується освіти.

Депутат Луцькради Борис Смаль закцентував на тому, що фактично гроші Луцькрада буде давати раніше, аніж говоритимуть про об'єднання, що на його думку є певним ризиком.

"А якщо ми відремонтуємо будинок культури, а потім сільрада не захоче приєднатись?" – спитав Борис Смаль.

Найбільше зауважень до проектів договорів було у депутата Луцькради Григорія Пустовіта.

"Цей договір дозволяє імітацію дружби, яка потім не закінчиться об'єднанням", – зауважив Григорій Пустовіт, на що депутат та голова комісії Павло Данильчук зауважив, що не варто називати це імітацією дружби, бо це не є так.

Проект рішення зі змінами та пропозиціями підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів