Поділитись:

"Будуємо спільне майбутнє": у луцьких дворах посадили дерева

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 14:00

У двох Луцьких дворах, за підтримки депутата міської ради Андрія Покровського, провели ремонт прибудинкової території, встановили дитячі та спортивні майданчики та посадили дерева.

Озеленення провели у четвер, 27 жовтня, під час толоки на проспекті Волі, 45 та Київському майдані,11.

Власне, мешканці ОСББ "Щасливі оселі", що на проспекті Волі, оновили свій двір ще місяць тому: тоді з міського бюджету виділили гроші на бруківку, а меценат Андрій Покровський профінансував встановлення майданчиків, лавок, прибудинкового освітлення та посів газону, пообіцявши в майбутньому забезпечити жителів цих будинків саджанцями дерев. Свого слова депутат дотримав і разом з учасниками толоки взяв участь у посадці рослин.

Жителі Київського майдану,11 також отримали у користування два нові дитячі майданчики та бруківку. Тут для людей поремонтували систему освітлення і встановили спеціальні сміттєві баки. Щоб не залишатися осторонь, сусіди зібралися і об'єднавши зусилля, зробили свій внесок в облаштування власного двору: люди висажували квіти та дерева. Приєдналися до них і представники влади: депутати Андрій Покровський та Микола Яручик, перший заступник міського голови Тарас Яковлєв.

Звертаючись до лучан, Андрій Покровський підкреслив, що потрібно привести до ладу не лише двори, а й фасади будинків, дороги. Він зауважив, що дуже важливо визначити пріоритети, для того, щоб ефективно витрачати кошти. Аби громада могла напряму задекларувати свої потреби, депутат запросив усіх на власний звіт, який відбудеться 28 жовтня, о 18:30, в конференц-залі готелю "Україна".

"Я хотів би особисто від вас почути, які в суспільства пріоритети: або ми компенсовуємо тарифи на гарячу воду й опалення, або ми будуємо двори, або все вкладаємо в розвиток медицини чи освіти. В нас у сесійній залі, регулярно виникають скандали через невизначеність першочергових потреб", – каже депутат.

Своєю чергою, люди дякували меценату за весь проведений благоустрій їхньої території, особливо акцентуючи увагу на сприянні у вирішенні проблеми з туалетом та каналізацією.

"25 років не могли демонтувати той нужник", – висловили свою вдячність місцеві жителі.

Надрукувати
мітки:
коментарів