Поділитись:

Луцький бізнесмен пояснив, чому купував і навіщо продає евакуатор

Понеділок, 31 жовтня 2016, 15:53

Луцький бізнесмен Володимир Пащенко каже, евакуатор був недостатньо потужним для Луцька.

Певні роз'яснення щодо ситуації він опублікував у Facebook.

З його слів, ідея купити евакуатор і здати в оренду комунальному підприємству належала луцькій мерії.

"Усі знають, що проблема неправильних парковок для Луцька є великою. Усі знають, що евакуатор може реально виправити цю ситуацію. Але охочих купити його довго не знаходилося. Так пояснили мені. І запропонували: ти купи, ми будемо орендувати. Я погодився. До речі, вибором евакуатора займалися теж спеціалісти "АтоПаркСервісу", – зазначив він.

Як повідомляє Пащенко, придбаний евакуатор недостатньо потужний для луцьких реалій.

"В ході роботи не раз виникала потреба евакуювати буси, а раз навіть трактора. Нашому евакуатору такі завдання виявилися заскладними. Не розрахований він на це. Хоча у своїй "ваговій категорії" він абсолютно справний і самодостатній", – так пояснив бізнесмен причину продажу евакуатора.

Про те, чи буде в Луцьку новий евакуатор, Пащенко не знає.

"Я у цій ситуації – тільки підприємець, який готовий співпрацювати. Буде нова пропозиція від міста – будемо радитися, розглядати і вирішувати. Пропозиції поки що не було. Зі свого боку можу пообіцяти: не буду бездушним "хапугою" і не буду намагатися нажитися на проблемі. Я теж лучанин і готовий внести посильний вклад у наведення порядку в місті. Зрештою, умови співпраці і так усім відомі", – написав він.

Нагадаємо: оголошення щодо продажу луцького евакуатора Володимир Пащенко розмістив на ресурсі "AvtoRia".

Надрукувати
мітки:
коментарів