Поділитись:

Чи загрожує Луцьку сміттєвий колапс? (Відео)

Неділя, 06 листопада 2016, 20:00
Чи загрожує Луцьку сміттєвий колапс? (Відео)

На ток-шоу " Протилежний Погляд LIVE" говорили про проблему поширення сміття, його утилізацію та проект рішення "Про заборону приймання та захоронення твердих побутових відходів, що завозяться з інших областей", що був прийнятий Луцькою міською радою 27 жовтня на черговій сесії.

Чи було повідомлення про сміття у волинських лісах однією з причин прийняття рішення Луцькою міською радою про заборону приймати відходи з інших областей? Чи правильним було таке рішення міської ради? Чи потрібно допомагати сусідам? В даному випадку – Львову. Адже може колись настати якийсь критичний момент, коли нас самим знадобиться підтримка. Про це та інше говорили 4 листопада під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Волинь нова" .

У дискусії взяли участь секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко та депутат Луцької міської ради, фракція "УКРОП" Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук переконаний, що мер Львова Андрій Садовий будує собі "імідж жертви". Також Юлія Вусенко зазначила, що для побудови сміттєпереробного заводу необхідні великі кошти. Щонайменше – 50 мільйонів євро.

Детальніше про те, що говорили гості програми дивіться у відео:

Надрукувати
мітки:
коментарів