Поділитись:

Розповіли подробиці загоряння Стели Героїв у центрі Луцька

Четвер, 24 листопада 2016, 10:24

Так стенд виглядає станом на 9 годину 24 листопада><span class=Так стенд виглядає станом на 9 годину 24 листопада

Ймовірною причиною пожежі на луцькій Стелі Героїв є самозагоряння від лампадок.

Правоохоронці і пожежники прокоментували інформацію щодо загоряння Стели Героїв в Луцьку у ніч на 24 листопада.

Як розповіла начальник відділу інформаційно-пропагандистської роботи у ДСНС Волинської області Ірина Варварук, повідомлення про загоряння поступило о 4:05 ранку. Через 6 хвилин на місце події прибула частина спеціальної пожежної техніки Луцька. За 2 хвилини після прибуття пожежникам вдалося ліквідувати загоряння.

У секторі комунікації поліції Волинської області повідомляють, що повідомлення про пожежу на стенді надійшло о 4:15. Після чого на місце події вирушила слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Попередньою причиною пожежі правоохоронці називають самозагоряння від відкритого вогню лампадок.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Луцький міський голова Микола Романюк о 9:30 на своєму фейсбуці також звернув увагу на неприємний інцидент.

"Сьогодні вночі стався прикрий інцидент. Через ще не з'ясовані обставини вогнем пошкоджена центальна частина фотостенду пам'яті Героїв Небесної Сотні та волинян, які загинули в АТО. Мною дано доручення в найкоротші терміни відновити фотостенд та з'ясувати обставини цієї події", – написав він.

Тим не менше, лучани впевнені, що це справа чиїхось рук><span class=Тим не менше, лучани впевнені, що це справа чиїхось рук

Надрукувати
мітки:
коментарів