Поділитись:

Які поправки внесли депутати Луцької міськради в бюджет-2016

Субота, 16 січня 2016, 11:32
Які поправки внесли  депутати Луцької міськради в бюджет-2016

Депутати Луцької міськради внесли зміни в бюджет 2016 року, перемістивши певні суми видатків між декількома управліннями та департаментом ЖКГ.

Бюджет на 2016 рік депутати Луцької міськради приймали під час сесійного засідання 15 січня.

Загалом, перед тим як проголосувати бюджет 2016 року в цілому, депутати внесли кілька поправок. В першу чергу збільшили видатки на управління капітального будівництва для ДНЗ №15 - 200 тисяч гривень, та на облаштування ліфту в навчально-реабілітаційному центрі - 150 тисяч гривень, за рахунок зменшення резервного фонду на 350 тисяч гривень.

Також за рахунок зменшення видатків загального фонду для департаменту ЖКГ на відшкодування відсотків в сумі 1,250 мільйона гривень, вирішили на аналогічну суму збільшити видатки з бюджету розвитку на капітальний ремонт житлового фонду для ОСББ.

В управлінні капітального будівництва замість попередньої суми в 1 мільйон гривень на відновлення гідрологічного режиму та розчищення від дерев річки Сапалаївки виділять тільки 500 тисяч, інші 500 тисяч розподілять таким чином: 410 тисяч - на ДНЗ №8 та 90 тисяч - на слуховий апарат для дитини.

300 тисяч гривень забрали із статті надання пільг з видатків фонду загального розвитку, і "перекинули" кошти управлінню охорони здоров'я на придбання стентів і витратних матеріалів, для хворих на інфаркт міокарда.

Також під час сесії вирішили при розподілі вільних залишків передбачити кошти на спортивний центр в Центральному парку, Центр національно-патріотичного виховання .

За новий бюджет Луцька на 2016 рік проголосувало 40 депутатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів