Поділитись:

Головна муніципалка Луцька пояснила, чому її "цькують"

Середа, 30 листопада 2016, 17:40

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук звинуватив начальницю департаменту муніципальної поліції Юлію Сиротинську у тому, що вона використала оплачувану відпустку не за призначенням.

Про це він написав у Фейсбуці.

З його слів, Сиротинській надали відпустку у зв'язку з викликом на навчання у Львівському відділенні Інституту державного управління при Президентові України. Натомість вона відвідала Прагу і Берлін.

Своєю чергою, Юлія Сиротинська запевнила, що складала іспити екстерном в межах навчального процесу. До того ж, зазначила муніципалка, у вересні справлялася з навчанням без відпутски. Сиротинська переконана, що такі звинувачення пов'язані з демонтажем незаконно розташованого гаража, у якому перебувало авто (після ДТП), що перебувало у розшуку.

"На мою думку, таке реакція певних осіб пов'язана з виконанням мною та департаментом муніципальної поліції покладених функцій в межах компетенції та повноважень та через певний конфлікт, що мав місце 13 липня 2016 року під час демонтажу незаконно розташованого гаража, у якому знаходилось авто (після ДТП), що перебувало у розшуку. Власник гаража та автомобіля близький друг людини, що цькує мене особисто", – написала вона у Фейсбуці.

Також Юлія Сиротинська додала, що майно, яке їй належить, декларує відповідно до закону.

"Щодо майна, що належить мені, а також доходів: я, як законослухняна громадянка та посадова особа, подаю у законом встановлений термін і спосіб та за змістом до відповідних органів. То ж вся інформація за 2016 рік буде подана відповідно до закону у 2017 році", – йдеться у повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів