Поділитись:

Google Chrome отримає темну тему

Понеділок, 24 вересня 2018, 18:23

Розробники виявили в коді нової версії браузера Chrome спеціальне налаштування, поява якого очікується понад три роки, однак в Google про нього ніколи не згадували.

У свіжій збірці даного інтернет-оглядача в рамках вихідного коду Chromium Gerrit є інформація, що відповідає за активацію темної теми інтерфейсу, – повідомляє iTechua.

Він зможе включатися тоді, коли користувач цього захоче, або ж коли операційна система змінить свій дизайн самостійно.

Повідомляється, що нововведення, швидше за все, з'явиться в 71-ій збірці Google Chrome, реліз якої відбудеться 4 грудня 2018 року, і це офіційна інформація. Темний інтерфейс в даному браузері є і зараз, але він включається лише при активації режиму "Інкогніто". У зв'язку з цим, розробникам доведеться створити візуальну різницю між двома цими функціями, але як саме вони це реалізують, поки що невідомо.

Браузер Chrome отримає темну тему оформлення в версіях для операційних систем Windows 10 і macOS 10.14 Mojave, адже остання містить темну тему оформлення, а в першій така на повноцінному рівні з'явиться у жовтні з релізом оновлення October 2018 Update. Спеціальні налаштування в даних ОС переводять всі додатки і системні інтерфейси в темний режим, якщо вони такий підтримують.

Саме до їх релізу компанія Google і вирішила приурочити нову можливість, яка наразі знаходиться в стані розробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: GOOGLЕ ХОЧЕ ВІДМОВИТИСЯ ВІД URL-АДРЕС

Надрукувати
мітки:
коментарів