Поділитись:

Цьому світу є багато що нам показати

Вівторок, 10 жовтня 2017, 07:40
Цьому світу є багато що нам показати

Певно кожен із нас мріяв мати найкращу професію у світі. Не заробляти багато грошей, а саме мати круту професію – бути ведучим телепрограми "Орел и Решка". Чи був би зі 100 доларами в країні, чи їхав би на Lamborghini в якомусь там Токіо – все одно був би щасливим. Це ж скільки нових емоцій, відчуттів, вражень і пригод. Кайф! Певно вже було б і нецікаво дивитися саму програму по телевізору, бо вживу воно все набагато цікавіше і краще.

Той, хто не пропускає нових випусків "Перезагрузки" однозначно хотів би побути на місці ведучих Насті Івлеєвої та Антона Птушкіна. Побувати у президентських номерах найкращих готелів світу, спробувати найекзотичніші і найдорожчі страви та напої, побачити краєвиди, яких немає на пострадянському просторі, відвідати найкреативніші музеї, побачити, як "відривається" молодь у найкрутіших клубах, "зловити хвилю" у світових морях та океанах. Все-все, припиняю перечисляти те, чого немає у роботі продавця, консультанта чи вчительки.

Проте, це не блог заздрості і слізок. Це я так веду до того, що наш світ дуже красивий. Навіть у Луцьку є місця, де можна себе відчути наче у Франції, США чи Китаї. І я зараз не перебільшую. Але насправді, варто вірити у те, що наші бажання матеріалізуються. І відвідати музей Ван Гога в Амстердамі – це не вигадка чи сон, а маленька мрія, яка збудеться за будь-яких умов. Головне – прямувати до мети.

Я вважаю, що цьому світу є багато що нам показати! Все, побігла вчити англійську…і китайську…і іспанську… =)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 квітня 2024
09:12
15 березня 2024
16 січня 2024
02 січня 2024
27 листопада 2023
18 серпня 2023
15 серпня 2023
02 липня 2023